Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

AKTIVITETSSTATIV BABY-SPYDER I WOOD / BIRK

699,00 DKK

1-3 dages levering

699,00 DKK

Super flot og enkel. Fra FRANCK & FISCHER.

  • Beskrivelse

BabySpyder fra FRANCK & FISCHER

Det meget populære aktivitetsstativ BabySpyder er her i "Wood" (/birk) som er birkefinér lavet med giftfri lim. - Og der er fri fragt lige nu!

Aktivitetsstativet BabySpyder et stativ til de helt små. Stativet kan du sætte op for eksempel lige i den hyggekrog, hvor din baby ligger på sit lune tæppe. Aktivitetsstativet sætter du op hen over din baby og så sætter du præcis det legetøj op, som du - og baby - gerne vil have op i stativet og vips! Så er babys yndlings-hyggekrog gjort endnu hyggeligere.

BabySpyder er 60 cm højt og 95 cm bredt. Selve aktivitetsstativet er helt enkelt bygget op. Det består af tre ben, der mødes i toppen af stativet og dér lukkes med en kugle. Helt enkelt og super nemt at samle og sætte op – og lige så nemt at sætte væk igen. Det er derfor genialt at have med på farten hvis man for eksempel skal en tur i sommerhuset eller på besøg hos bedsteforældrene. Aktivitetsstativet BabySpyder er også genialt, hvis ikke man har så meget plads eller hvis man ikke ønsker at have stativet stående fremme. Se videoen her om hvor nemt man samler den.

Det er et skønt aktivitetsstativ til små piger og drenge fra danske Franck & Fischer i formstøbt birkefinér. Finéren til BabySpyder er lavet med giftfri lim og træ er malet med miljøvenlig maling. Du kan vælge mellem farverne birk, hvid (miljøvenlig hvidpigmenteret olie) eller sort (miljøvenlig sortpigmenteret olie). Her er BabySpyder i birk.

BabySpyder stativ med uendelige muligheder

BabySpyder stativet kan bruges fra 0 år, og du kan løbende skifte legetøjet ud på stativet, så det passer til barnets udvikling, temperament og i øvrigt til barnets favoritter. BabySpyder stativet sælges uden legetøj og liggeunderlag. Inspiration til både legetøj og underlag finder du også hos os. FRANCK & FISCHER har masser at byde på. Se alt hvad vi har af gode sager fra FRANCK & FISCHER lige her.

Et lunt og blødt underlag og et BabySpyder stativ med legetøj er noget nær den perfekte ”legeplads” for din baby. Der er noget at kigge på, at række ud efter, at føle på, at kigge på og at lytte til. Hos Bischoff Living er vi glade for, at FRANCK & FISCHER nu også laver de her fine stativer som man frit kan fylde legetøj på. Fantastisk stimulerende for babys motorik og generelle udvikling, synes vi hos Bischoff Living.

Legetøj og tæppe kan købes. Det følger ikke med BabySpyder stativet. Du er velkommen til at ringe på tlf. 6130 3961 eller skrive til rikke@bischoff-living.dk hvis vi skal hjælpe dig med for eksempel at finde legetøj til stativet.   

 
Loading...
Vent venligst ...