Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

BABY-SPYDER AKTIVITETSSTATIV I GRÅ

699,00 DKK

1-3 dages levering

699,00 DKK

Fra FRANCK & FISCHER. Super flot i grå!

  • Beskrivelse

Nyt aktivitetsstativ fra FRANCK & FISCHER i grå

FRANCK & FISCHER har nu lavet deres populære og helt enkle aktivitetsstativ i grå. Super flot look. Baby-Spyderen - som aktivitetsstativet hedder - kan du sætte op der, hvor din baby skal ligge - uanset om det er i stuen, på børneværelset eller i køkkenet. Aktivitetsstativet fra FRANCK & FISCHER er let at flytte rundt med.

Aktivitetsstativet Baby-Spyder er 60 cm højt og 95 cm bredt. Aktivitetsstativet består af tre ben, der mødes i toppen og som du "lukker" dér. Helt enkelt og super nemt at samle og sætte op – og lige så nemt at sætte væk igen. Det er smart at have med sig på farten fordi det så let sættes op og tages ned igen. - Du kan her se videoen om, hvor nemt man samler den.

FRANCK & FISCHERs aktivitetsstativ er i formstøbt birkefinér. Finéren er lavet med giftfri lim og træ er malet med miljøvenlig maling. Du kan vælge mellem farverne birk, hvid (miljøvenlig hvidpigmenteret olie), sort (miljøvenlig sortpigmenteret olie) eller grå.

Baby-Spyder kan bruges til babyer fra 0 år, og du kan skifte legetøjet ud på aktivitetsstativet, så det passer til dit barns udvikling og temperament. BabySpyder sælges uden legetøj og liggeunderlag. Hvis du vil se vores fine og økologiske legetøj og underlag så kig med lige her.

 
Loading...
Vent venligst ...