Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

AKTIVITETSSTATIV BABY SPYDER, FRANCK & FISCHER

699,00 DKK

1-3 dages levering

699,00 DKK

Skønt aktivitetsstativ til de små i hvid.

  • Beskrivelse

Aktivitetsstativ til baby fra FRANCK & FISCHER

BabySpyder, som FRANCK & FISCHERs aktivitetsstativ til baby hedder, er her vist i hvid. - Og der er fri fragt! 

Aktivitetsstativet kan du også få i natur (/birk) og i sort.

Aktivitetsstativet til baby kan du sætte op for eksempel lige i den hyggekrog, hvor din baby ligger på sit lune tæppe. Aktivitetsstativet sætter du op hen over din baby og så sætter du præcis det legetøj op, som du - og baby - gerne vil have op - og vips! Så er babys yndlings-hyggekrog gjort endnu mere hyggelig.

BabySpyder er 60 cm højt og 95 cm bredt. Selve aktivitetsstativet til baby er helt enkelt bygget op. Det består af tre ben, der mødes i toppen af stativet og dér lukkes med en kugle. Helt enkelt og super nemt at samle og sætte op – og lige så nemt at sætte væk igen. Det er derfor genialt at have med på farten hvis man for eksempel skal en tur i sommerhuset eller på besøg hos bedsteforældrene. Aktivitetsstativet til baby, BabySpyder er også genialt, hvis ikke man har så meget plads eller hvis man ikke ønsker at have stativet stående fremme hele tiden. Se videoen her om hvor nemt man samler den.

Det er et skønt aktivitetsstativ til baby -piger og -drenge fra danske Franck & Fischer i formstøbt birkefinér. Finéren til BabySpyder er lavet med giftfri lim og træ er malet med miljøvenlig maling. Du kan vælge mellem farverne birk, hvid (miljøvenlig hvidpigmenteret olie) eller sort (miljøvenlig sortpigmenteret olie). Vi har alle farverne her hos Bischoff Living. Denne her er i hvid!

Baby Spyder stativ med uendelige muligheder

Baby Spyder stativet kan bruges fra 0 år, og du kan løbende skifte legetøjet ud på stativet, så det passer til barnets udvikling, temperament og i øvrigt til barnets favoritter. Baby Spyder sælges uden legetøj og liggeunderlag. Inspiration til både legetøj og underlag finder du også hos os. FRANCK & FISCHER har masser at byde på. Se alt hvad vi har af gode sager fra FRANCK & FISCHER ved at trykke her.

Et lunt og blødt underlag og et BabySpyder aktivitetsstativ med legetøj er noget nær den perfekte ”legeplads” til baby. Der er noget at kigge på, at række ud efter, at føle på, at kigge på og at lytte til. Fantastisk stimulerende for babys motorik og generelle udvikling.

Legetøj og tæppe kan købes. Det følger ikke med Baby Spyder aktivitetsstativet. Du er velkommen til at ringe på tlf. 6130 3961 eller skrive til rikke@bischoff-living.dk, hvis vi skal hjælpe dig med at finde legetøj til stativet.   

 
Loading...
Vent venligst ...