Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

FRAME TABLE I NATUROLIERING. FRI FRAGT

Pris: 2.495,00 DKK

Special Price 2.295,00 DKK

2-3 dages levering

Pris: 2.495,00 DKK

Special Price 2.295,00 DKK

Børnebord i eg med "tavle" fra Collect Furniture.

  • Beskrivelse

Eksklusivt bord fra Collect Furniture i natur olieret

FRAME TABLE er et eksklusivt bord til såvel børn som voksne fra det danske firma Collect Furniture. Her kan du få det i natur olieret.

FRAME TABLE er fremstillet af rektangulære rammer i massivt egetræ med smukke klassiske snedkersamlinger omkring en sort laminatbordplade. Bordet er designet sådan, at to børn kan sidde overfor hinanden med plads til papir og blyanter på hylden under bordpladen. – Selve bordpladen kan faktisk også bruges som tavle. Børnene kan tegne direkte på den med bløde kridt. Super skønt!

- Hvis laminatbordpladen har været brugt som tavle, kan den godt trænge til lidt opfriskning ind imellem, fordi kridtet tørrer overfladen ud og kan efterlade den lidt mælkehvid. Du kan friske den op ved at smøre transparent bordpladeolie på pladen. Olien tørres grundigt af bagefter, og så er laminatpladen flot og helt sort igen.  

Når børnene vokser fra bordet, kan det bruges som for eksempel sofabord med hyldeplads til magasiner og fjernbetjeninger.

Egetræet, der er brugt til FRAME TABLE, er massivt og hentet fra europæiske certificerede bæredygtigt skovbrug. Den stærke laminatsplade er fra Fundamax.

Børnebordet - eller sofabordet om man vil - er kvadratisk og måler H: 41 x B: 55 x D: 55 cm.

Design: Frederic Collette.

Alder: 1-5 år hvis bordet skal bruges som børnebord.

Vi har også dette lækre FRAME TABLE i røget olieret.

Loading...
Vent venligst ...