Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

ØKOLOGISK ALPAKA PLAID OG 6 PUDER FRA FLOFLO

3.999,00 DKK

1-2 dages levering

3.999,00 DKK

160 x 160 cm tæppe og puder. "Kryds & Bolle", 37 cm.

  • Beskrivelse

Lækker plaid og flotte pyntepuder i bæredygtigt design

FloFlo’s Kryds & Bolle plaid og puder er perfekt til at bringe den flotte og klassiske stil frem i hjemmet. De flotte design puder og plaid er bland andet også designet til leg, som gør det muligt at spille Kryds & Bolle. Puderne har ingen skarpe kanter og de er rigtig sjove og bløde at lege med.

De økologiske XO puderne og XO plaiden er i et flot og bæredygtigt design og sælges her 6 stk. samlet.
De ser sådan ud: En råhvid pude med mørkegråt kryds, en råhvid pude med sort kryds, en råhvid pude med lysegråt kryds, en lysegrå pude med sort bolle i centeret af puden, en råhvid pude med sort bolle, en mørkegrå pude med sort bolle og en plaid i råhvid, grå og sorte felter.

De bæredygtige XO puder og XO plaid i det flotte design, er håndlavet og lavet af 100% naturligt alpakauld. Alpakauld er mere fint uld. Det er også mere blødt og varmer mere end andre uld typer. Kryds & Bolle puderne er fyldt med 100% pladevat.

XO puderne måler 37 cm.
XO Plaiden måler 160 x 160 cm.Vaskeanvisning:
De økologiske puder og plaiden kan vaskes i vaskemaskinen på et skånsomt uldprogram. FloFlo anbefaler dog at vaske XO puderne forsigtigt i koldt vand med et mildt uldvaskemiddel. De skal herefter tørres fladt mellem to håndklæder. Hvis XO plaiden ikke er for snavset, anbefaler FloFlo at lufttørre den strikket plaid, i stedet for at vaske det.

Design puderne fra FloFlo tåler ikke direkte sollys.

 
Loading...
Vent venligst ...