Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

LAKRIDSKONFEKT KRYDS & BOLLE FRA FLOFLO

3.999,00 DKK

1-2 dages levering

3.999,00 DKK

160 x 160 cm uldtæppe og 6 puder i klassisk design, 37 cm.

  • Beskrivelse

Strikket plaid og puder i bæredygtigt design

XO puderne og XO plaiden fra FloFlo er i et flot og bæredygtigt design. De lækre puder og plaid er inspireret af lakridskonfekt og er blandt andet designet til at spille Kryds & Bolle med. Det flotte sæt er rigtig blødt, da det er lavet af baby alpakauld og er perfekt til leg. De strikket puder og plaid er også super flot som pyntepuder og hyggetæppe og kan give et helt nyt liv i stuen eller i soveværelset.
De flotte design puder af 6 stk. og det lækre plaid sælges samlet her.
De ser sådan ud: En råhvid pude med sort streg, en orange pude med sort streg, en brun pude med sort streg, en lysegrå pude med sort bolle i centeret af puden, lyserød pude med sort bolle, en gul pude med sort bolle og en plaid med 9 felter i lakridskontekt farver.

De bæredygtige puder og plaid fra FloFlo er lavet af 100% baby alpakauld. Alpakauld er mere blødt og fint uld, der varmer mere end andre uld typer. Lakridskonfekt puderne er fyldt med 100% pladevat.  

XO puderne måler 37 cm.
XO Plaiden måler 160 x 160 cm.Vaskeanvisning:
Design puderne og plaiden kan vaskes i vaskemaskinen på et skånsomt uldprogram. FloFlo anbefaler dog at vaske XO puderne forsigtigt i koldt vand med et mildt uldvaskemiddel. De skal herefter tørres fladt mellem to håndklæder. Hvis XO plaiden ikke er for snavset, anbefaler FloFlo at lufttørre den strikket plaid, i stedet for at vaske det.

Lakridskonfekt puderne fra FloFlo tåler ikke direkte sollys.

 
Loading...
Vent venligst ...