Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

FLOFLO'S KRYDS & BOLLE PLAID & PUDER, ALPAKAULD

3.999,00 DKK

1-2 dages levering

3.999,00 DKK

160 x 160 cm XO plaid og 6 puder i kølige nuancer, 37 cm.

  • Beskrivelse

Strikket plaid og puder i bæredygtigt design

De flotte XO puder og XO plaid fra FloFlo er i et flot og bæredygtigt design i kølige nuancer. Design puderne er perfekt som pyntepuder til sofa eller seng og sammen med det lækre plaid, vil de skabe en flot og klassisk hyggekrog.
Det flotte sæt af strikket alpakauld er også designet til leg. De er perfekt til Kryds & Bolle og er rigtig sjove og bløde at lege med.

De bæredygtige puder af 6 stk. og tæppet sælges samlet her og ser sådan ud: En råhvid pude med lys æblegrønt kryds, en råhvid pude med olivengrønt kryds, en råhvid pude med turkis kryds, en lysegrå pude med sort bolle i centeret af puden, en lyseblå pude med sort bolle, en sart lavendel pude med sort kryds og en plaid med 9 felter i petroleum og ovennævnte farver.

De strikket puder og det strikket plaid fra FloFlo er lavet af 100% alpakauld. Alpakauld er mere blødt og fint uld, der varmer mere end andre uld typer. Kryds & Bolle puderne er fyldt med 100% pladevat.

XO puderne måler 37 cm.
XO plaiden måler 160 x 160 cm.Vaskeanvisning:
De flotte pyntepuder og plaiden kan vaskes i vaskemaskinen på et skånsomt uldprogram. FloFlo anbefaler dog at vaske XO puderne forsigtigt i koldt vand med et mildt uldvaskemiddel. De skal herefter tørres fladt mellem to håndklæder. Hvis XO plaiden ikke er for snavset, anbefaler FloFlo at lufttørre den strikket plaid, i stedet for at vaske det.

Kryds & Bolle puderne fra FloFlo tåler ikke direkte sollys.

 
Loading...
Vent venligst ...