Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

ALPAKA PUDER I FLOT KRYDS OG BOLLE DESIGN

1.999,00 DKK

1-2 dages levering

1.999,00 DKK

Økologiske designer puder fra FloFlo, 6 stk, 37 cm.

  • Beskrivelse

FloFlo's XO puder i bæredygtigt alpakauld

De flotte håndlavede XO puder fra FloFLo er perfekte som pyntepuder - eller til leg. Puderne er blandt andet designet til at spille Kryds & Bolle med, og de er rigtig sjove og bløde at lege med. De strikkede puder kan som nævnt også benyttes som pyntepuder til sengen eller være med til at give nyt liv til sofaen i stuen. XO puderne er i et flot og bæredygtigt design og sælges her 6 stk samlet. De ser sådan ud: En råhvid pude med mørkegråt kryds, en råhvid pude med sort kryds, en råhvid pude med lysegråt kryds, en lysegrå pude med sort bolle i centeret af puden, en råhvid pude med sort bolle og en mørkegrå pude med sort bolle.

FloFlo’s design puder er af 100% baby alpakauld og fyldt med 100% pladevat. Alpakauld er mere fint og blødt uld, der varmer mere og er blødere end andre typer uld.

Puderne måler 37 cm.Vaskeanvisning:
Design puderne kan vaskes i vaskemaskinen på et skånsomt uldprogram ved 30 grader. FloFlo anbefaler dog at vaske XO puderne forsigtigt i koldt vand med et mildt uldvaskemiddel. De skal herefter tørres fladt mellem to håndklæder.

Kryds & Bolle puderne fra FloFlo tåler ikke direkte sollys.

 
Loading...
Vent venligst ...