Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

ALPAKA PUDER I FLOT GRAFISK DESIGN

1.999,00 DKK

1-2 dages levering

1.999,00 DKK

Bæredygtige uldpuder fra FloFlo i blålige nuancer, 6 stk, 37 cm.

  • Beskrivelse

Alpakapuder i flotte blålige nuancer

De flotte alpaka puder fra FloFlo er lavet i et flot grafisk design i blålige nuancer, som er perfekte som pyntepuder eller til leg. Designer puderne er lavet af baby alpakauld, som gør puderne rigtig bløde og sjove at lege med, da de er i et flot og kreativt Kryds & Bolle design. Puderne passer rigtig godt sammen med XO plaiden, som kan bruges som spillebræt. De flotte XO puder i de blålige toner sælges her i 6 stk. og ser sådan ud:

En råhvid pude med lys æblegrønt kryds, en råhvid pude med olivengrønt kryds, en råhvid pude med turkis kryds, en lysegrå pude med sort bolle i centeret af puden, en lyseblå pude med sort bolle og en sart lavendel pude med sort kryds.

De flotte pyntepuder fra FloFlo er som nævn lavet af 100% baby alpakauld og fyldt med 100% pladevat. Ulden fra en baby alpaka er mere fint og blødt uld, der varmere mere og kradser mindre end andre ulde.

XO puderne måler: 37 cm


Vaskeanvisning:
Alpakaulds puderne kan vaskes i vaskemaskinen på et skånsomt uldprogram, ved 30 grader. Det anbefales dog, at vaske alpaka puderne forsigtigt i koldt vand med et mildt uldvaskemiddel. De skal herefter tørres fladt mellem to håndklæder.

Uld puderne tåler ikke direkte sollys.

 
Loading...
Vent venligst ...