Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

PUDE I 100% BÆREDYGTIG ALPAKA ULD

899,00 DKK

1-2 dages levering

899,00 DKK

Frisk FloFlo sømandspude i farven "Turkis".

  • Beskrivelse

Klassisk sømandsstrik i alpaka uld

Denne super flotte og friske turkise sømandspude fra FloFlo, stråler af en maritim sommerstemning inde i stuen eller i soveværelset. Sømandspuden er af dansk kvalitet når det er bedst og helt igennem bæredygtige materialer.

Sømandspuden er rigtig blød, da den er lavet af 100% naturligt alpaka uld. Alpakauld har det med at være bedre end mange uld, da den ofte er meget blød og fin i det. Ulden fra alpaka har også nemmere ved at holde på varmen, kradser mindre og er endda allergivenlig, da den ikke indeholder lanolin, som er et naturligt fedtstof i fåreuld. Alpaka ulden bliver ligesom fåreuld, behandlet på den samme naturlige måde.

FloFlo’s sømandspude indeholder også en inderpude som er lavet af 100% bomuld og 100% andefjer.

Den super flotte og bæredygtige sømandspuden måler: 70 x 40 cm og du kan få den i den friske maritime farve, turkis.

Vaskeanvisning:
Alpaka ulden kan vaske i vaskemaskinen på et skånsomt uldprogram. Alpakapudebetrækket skal derefter tørres fladt, imellem to håndklæder. Hvis alpakapudebetrækket ikke er alt for beskidt, anbefales det at lufte pudebetrækket i stedet for at vaske det.
Alpakapudebetrække kan også stryges ved uldtemperatur.

Inderpuden af bomuld og andefjer kan vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader og kan komme i tørretumbleren. Puden må ikke få klorblegning, blive udsat for kemisk rens eller stryges. 

 
Loading...
Vent venligst ...