Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

SØMANDSPUDE I ALPAKA ULD FRA FLOFLO

899,00 DKK

1-2 dages levering

899,00 DKK

Super flot og bæredygtig pude i farven "Råhvid"

  • Beskrivelse

FloFlo – Luksuøs sømandspude i råhvid

Denne bløde og maritime sømandspude fra FloFlo er lavet i flot sømandsstrik, som bringer minderne tilbage til 1958, hvor Nørgaard åbnede sin første tøjbutik. Puderne er super flot designet og bringer det maritime og luksuøse frem i hjemmet.

Sømandspuden er lavet af 100% luksus alpaka uld, som er naturligt kvalitets uld. Den flotte hvide farve er helt naturlig og indeholder ingen tilsætningsstoffer eller farvning. Alpaka uld bliver fremstillet på samme måde som normalt fåreuld, men er meget finere i det og kradser mindre. Alpaka uld er også mere blødt i det og er varmere end normalt uld.

Selve puden er lavet af 100% bomuld og indeholder 100% andefjer.

Den super luksuøse sømandspude fra FloFlo i farven Råhvid og måler 70 x 40 cm.

Vaskeanvisning:

De flotte sømandspuder kan maskinvaskes, men puden og betrækket skal vaskes hver for sig.

Alpakapudebetrækket kan vaskes på et skånsomt uldprogram og det anbefales at det tørre fladt mellem 2 håndklæder. Hvis ikke alpakapudebetrækket er alt for beskidt, skal pudebetrækket luftes i stedet for at vaskes. Det er også muligt at stryge pudebetrækket ved uldtemperatur.

Bomulds puden med andefjer kan vaskes ved 60 grader og kan komme i tørretumbleren. Puden må ikke få klorblegning, blive udsat for kemisk rens eller stryges. 

Loading...
Vent venligst ...