Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

SØMANDSPUDE I BÆRDYGTIGE MATERIALER

899,00 DKK

1-2 dages levering

899,00 DKK

Skøn "Orange" pude i alpaka uld fra FloFlo.

  • Beskrivelse

Skøn sømandspude i klassisk sømandsstrik

Denne super flotte orange sømandspude fra FloFlo bringer den maritime sommerstemning frem i din sofa. Sømandspuderne er af super flot design fra det klassiske sømandsstrik og er nogle luksuøse og helt igennem bæredygtige puder.

Puderne er lavet af 100% naturlige materialer af høj kvalitet. Selve pudebetrækket er lavet af rigtig luksuøs alpaka uld, som bliver bearbejdet på samme måde som fåreuld, men har nogle andre værdier. Først og fremmest er alpaka uld mere blødt i forhold til fåreuld og det kradser mindre. Alpaka uld er også meget mere fint i det og varmer mere end normalt uld. Alpaka uld anses også for at være mere allergivenlig, da ulden ikke indeholder lanolin, som er det naturlige fedtstof i fåreuld.

Selve inderpuden er lavet af 100% naturligt bomuld og indeholder 100% naturlige andefjer.

Sømandspuden måler: 70 x 40 cm og du kan få den i den super flotte og kraftige varme orange farve.

Vaskeanvisning:

Alpakapudebetrækket kan vaskes i vaskemaskinen på et skånsomt uldprogram og skal fladt tørres imellem to håndklæder. Det anbefales at hvis alpakapudebetrækket ikke er alt for beskidt, at lufte pudebetrækket i stedet for at vaske det.
Alpakapudebetrækket kan også stryges ved uldtemperatur.

Inderpuden kan vaskes ved 60 grader og du kan også komme den i tørretumbleren. Puden må ikke stryges, få klorblegning eller blive udsat for kemisk rens.

 
Loading...
Vent venligst ...