Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

BÆREDYGTIG PUDE FRA FLOFLO

899,00 DKK

1-2 dages levering

899,00 DKK

Maritim sømandspude i farven "mørkeblå"

  • Beskrivelse

Klassisk maritim sømandspude

FloFlo’s flotte maritime sømandspude i dansk kvalitet og design, bliver rigtig bragt til livs i det klassiske sømandsstrik, i den flotte mørkeblå farve. Puderne er helt igennem bæredygtige, da de er lavet af naturlige materialer. De er også rigtig bløde og kan på ingen tid forvandle din sofa til en flot maritim hyggekrog. Herudover bringer sømandsstrikket også minderne tilbage til slut 50’erne hvor Nørgaard begyndte lancering af kvalitets modetøj i sømandsstrik.

Sømandspuderne er lavet af 100% kvalitets alpaka uld. Alpaka ulden er special, da den er mere fin og har letter ved at holde varme end normalt fåreuld. Den er også mere blød i forhold til de forskellige uld og kradser mindre. Alpaka ulden er også mere allergivenlig, da den ikke indeholder lanolin, som er et naturligt fedtstof i fåreuld. Ulden fra alpaka bliver også behandlet på den samme naturlige måde, som fåreuld gør.

Inderpuden til FloFlo’s sømandspude er lavet af 100% naturligt bomuld og indeholder 100% naturlige andefjer.

Sømandspuden måler: 70 x 40 cm og du kan få den i den flotte maritime farve, mørkeblå.

Vaskeanvisning:

Det er muligt at vaske alpakapudebetrækket i vaskemaskinen på et skånsomt uldprogram og derefter lade det tørre fladt imellem to håndklæder. Det anbefales at hvis alpakapudebetrækket ikke er alt for beskidt, at lufte pudebetrækket i stedet for at vaske det.
Alpakapudebetrække kan også stryges ved uldtemperatur.

Inderpuden af bomuld og andefjer kan vaskes i vaskemaskinen ved 60 grader og du kan også komme den i tørretumbleren. Puden må ikke stryges, få klorblegning eller blive udsat for kemisk rens.

 
Loading...
Vent venligst ...