Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

SKØN SØMANDSPUDE FRA FLOFLO

899,00 DKK

1-2 dages levering

899,00 DKK

Aflang pude i sømandsstrik i farven "Creme".

  • Beskrivelse

Skøn sømandspude i klassisk sømandsstrik

FloFlo har lavet nogle rigtig luksuøse og helt igennem bæredygtige puder, i det flotte og klassiske sømandsstrik. Sømandspuderne som de hedder, er rigtig flot designet og kan hurtigt forvandle sofaen til en flot og maritim afslapnings plads. Sømandsstrikket bringer minderne tilbage til slut 50’erne, hvor Nørgaard åbnede sin første butik af modetøj af sømandsstrik på strøget.

De flotte sømandspuder fra FloFlo er lavet i 100% naturligt og kvalitets alpaka uld. Alpaka ulden bliver fremstillet på en naturlig og bæredygtig måde og er samtidige også uld af høj kvalitet. Dette skyldes at alpaka uld ikke blot er mere blødt og fint i det, men det kradser mindre og varmer meget bedre end normalt fåreuld. Alpaka ulden anses også for at være mere allergivenlig, da det ikke indeholder lanolin, som er det naturlige fedtstof i fåreuld.

Inde under alpakapudebetrækket, er selve puden, som er lavet af 100% naturligt bomuld og indeholder 100% andefjer.

Den flotte maritime sømandspude fra FloFlo i farven Creme, måler 70 x 40 cm.


Vaskeanvisning:

Alpakapudebetrækket kan vaskes i vaskemaskinen på et skånsomt uldprogram og skal fladt tørres imellem to håndklæder. Det anbefales dog, at lufte pudebetrækket i stedet for at vaske det, hvis alpakapudebetrækket ikke er alt for beskidt. 

Det er muligt at stryge pudebetrækket ved uldtemperatur.

Bomulds puden med andefjer kan vaskes ved 60 grader og kan komme i tørretumbleren. Puden må ikke stryges, få klorblegning eller blive udsat for kemisk rens.

 
Loading...
Vent venligst ...