Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

BABYTÆPPE OG 6 PUDER I ØKOLOGISK ALPAKA

2.199,00 DKK

1-2 dages levering

2.199,00 DKK

100 x 100 cm tæppe & puder fra danske FloFlo. 28 cm

  • Beskrivelse

Økologisk børnetæppe og puder fra FloFlo

Det lækre økologiske babytæppe og puder fra FloFlo er i et flot og klassisk Kryds & Bolle design. Babytæppet og de små puder er ud over at have dette flotte og bæredygtige design også designet til at kunne spille Kryds & Bolle med. FloFlo’s små XO puder og tæppe vil være med til at skabe en sjov og blød leg i stuen eller på børneværelset.

FloFlo’s små XO puder og XO babytæppe sælges her som et samlet sæt på i alt 6 puder og 1 babytæppe.
De ser sådan ud: En råhvid pude med mørkegråt kryds, en råhvid pude med sort kryds, en råhvid pude med lysegråt kryds, en lysegrå pude med sort bolle i centeret af puden, en råhvid pude med sort bolle, en mørkegrå pude med sort bolle og et babytæppe med råhvid, grå og sorte felter.

De flotte små XO puder og XO babytæppet er lavet af 100% naturligt alpakauld. Alpakauld er mere fint uld, som også er mere blødt og varmer mere end andre uld typer. De søde Kryds & Bolle puder fra FloFlo er fyldt med 100% pladevat.

De små XO puder måler 28 cm.
XO (kryds og bolle-) babytæppet måler 100 x 100 cm.

Vaskeanvisning:
Det lille babytæppe og de små bæredygtige puder kan vaskes i vaskemaskinen på et skånsomt uldprogram. FloFlo anbefaler dog at vaske de små XO puder forsigtigt i koldt vand med et mildt uldvaskemiddel. De skal herefter tørres fladt mellem to håndklæder. Hvis babytæppet ikke er for snavset, anbefaler FloFlo at lufttørre det, i stedet for at vaske det.

De strikket puder fra FloFlo tåler ikke direkte sollys.

 
Loading...
Vent venligst ...