Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

FILIGRANTRÆ, BORDMODEL 65 CM I NATUR BØG

499,00 DKK

1-3 dages levering

499,00 DKK

Juletræ i "Natur Bøg" fra finders habitat.

  • Beskrivelse

Smukt filigrantræ i bøg

Filigrantræet er det smukke og helt forenklede ”grantræ” fra den jyske virksomhed finders habitat. Filigrantræet er lavet i hånden, og det er designregistreret og bliver produceret i Danmark.

Filigrantræet kan du fx bruge til børnenes adventsgaver eller bare med lidt pynt på. "Juletræet" kan også bruges som et egentligt juletræ. Filigrantræet, synes vi, er virkelig smukt og samtidig også praktisk, da det let kan skilles ad og gemmes i stofposen, der følger med. Træet kan på den måde bruges år efter år – med andre ord et bæredygtigt juletræ.

Denne model er bordmodellen, der er ca. 65 cm høj. Den er super flot at have stående på en skænk, et bord eller i en bred vindueskarm.

Vi har også filigrantræet i en model, der måler 165 cm i højden. Dem kan du se sammen med alt vores andet julepynt. - Legetøjet på billederne er ikke med i prisen.

NB! Træ er et naturmateriale, som ”arbejder” hele tiden. Der kan derfor – eventuelt – forekomme knaster og en naturlig skævhed i stammen. Dette er blot en charme og ikke en reklamationsret.

Når juletræet skal pakkes væk efter jul bør du placere stammen med skruen nederst i den medfølgende stofpose. På den måde skåner du spidsen bedst muligt.

Husk at filigrantræet ikke er legetøj.

 

 

Loading...
Vent venligst ...