Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

WE DO WOOD SKRIVEBORD: FIELD DESK

Pris: 5.630,00 DKK

Special Price 4.699,00 DKK

2-4 dages leveringstid

Pris: 5.630,00 DKK

Special Price 4.699,00 DKK

Flot skrivebord i bæredygtig bambus. Fri Fragt!

  • Beskrivelse

We Do Wood skrivebord - Field Desk

We Do Wood skrivebordet Field Desk fra danske We Do Wood er et fleksibelt skrivebord – og derudover super smukt! We Do Wood's skrivebord er lavet, så det optager mindst muligt plads. Det er derfor oplagt at stille We Do Wood skrivebordet i for eksempel stuen eller i soveværelset. We Do Wood skrivebordet er virkelig smukt og enkelt og ikke mindst klassisk i sit look!

We Do Wood er kendt for at lave super flot design i bæredygtig bambus og We Do Wood's skrivebord er ingen undtagelse!

We Do Wood skrivebord måler L: 95 x D: 55 x H: 75 cm. Køb We Do Wood skrivebordet her hos Bischoff Living og få FRI FRAGT! 

We Do Wood skrivebordet - smukt og enkelt i sit design

We Do Wood skrivebordet er let i sit udtryk, men det er også rummeligt. We Do Wood skrivebordet kan sagtens gemme både en bærbar computer samt lidt papirer eller hvad man ellers har liggende. Virkelig smart tænkt af designerne bag We Do Wood. 

I valget af stol til We Do Wood skrivebordet vil vi klart anbefale stolen Dining Chair No. 1. Denne stol er også fra We Do Wood og lavet i samme materiale og stil. Super flot sammen med We Do Wood skrivebordet. Se Dining Chair No. 1 her.

We Do Wood skrivebordet kan nemt foldes sammen og stilles til side, når det ikke er i brug. På den måde er det ingen udfordring at rydde væk, når stuen skal fyldes med glade gæster til for eksempel den årlige jule- eller påskefrokost.

We Do Wood skrivebordet er lavet i bæredygtig moso bambus - helt typisk for We Do Wood. Beslagene på We Do Wood skrivebordet er af messing. Bambus-forarbejdningen og selve møbelproduktionen sker helt uden brug af skadelige kemikalier, og alle klæbemidler, der anvendes under forarbejdning og produktion, har de laveste formaldehydemissioner i branchen. 

We Do Wood skrivebordet er designet af Sebastian Jørgensen. Se ham vise hvordan man samler skrivebordet her.

Moso bambus – CO2 neutralt og bæredygtigt

Moso kæmpe bambus er en af verdens mest bæredygtige ressourcer. Den vokser hurtigere end nogen anden plante – helt op til 1 meter om dagen i vækstsæsonen – og bliver op til 20 meter høj. I vækstperioden absorberer moso bambus mere CO2 end der udledes under både produktion og transport. Alle produkter i ren moso bambus er derfor garanteret CO2 neutrale.

Det tager stænglen omkring 4-5 år at modnes og opnå sine fantastiske træ-lignende egenskaber. Dette står i skærende kontrast til de træsorter, man ellers bruger til hårdttræsproduktion. Disse sorter tager over 50 år at dyrke, de bliver mere og mere sjældne og er som regel meget dyrere.

Moso bambusstænglerne er klar til at høstes når de er 4-5 år gamle, og giver dermed plads til at de yngre planter kan vokse sig store og stærke. En enkelt bambusplante består af flere stængler og nye skud vokser fra moderplanten hvert år. Generelt kan man høste 20-25% af stænglerne i en bæredygtig plantage uden at reducere størrelsen på plantagen eller antallet af stængler pr hektar. Dette betyder, at plantagen ikke går i stå efter høsten. Tværtimod, ved at høste de modne stængler stiger udbyttet og dermed kvaliteten af plantagen.

Efter høsten bliver bambusstænglerne skåret i strips, som siden limes sammen under pres. På denne måde bliver de runde, hule bambusstokke til flade trælignende plader og bjælker, der nu er klar til at sende til snedkerier verden over, herunder altså også danske We Do Wood.

Selvom moso kæmpe bambus rent formelt ikke er en træsort, men en græsart, har det egenskaber, der på mange måder gør det mindst lige så godt som konventionelt træ. Det er meget holdbart, hvilket betyder at det kan bruges til alt fra solide udendørs terrassegulve til lette indendørs møbler. Desuden vil bambussen ikke krympe eller udvide sig under vekslende forhold, hvilket gør det til et yderst stabilt materiale.

 
Loading...
Vent venligst ...