Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

STORT - OG GRØNNERE - LEGEHUS

15.800,00 DKK

14-21 dages levering

15.800,00 DKK

Eksklusivt med Superwood træ og Svanemærket maling. Fri fragt!

  • Beskrivelse

Legehus hos Bischoff Living: 

Når du bestiller dette legehus hos os får du:

Et legehus som er "grønnere", fordi taget er lavet i miljøvenlig Superwood (og ikke trykimprægnerede brædder), OG som er malet, som du ønsker det i Svanemærket maling.

Du får fri levering på legehuset "til kantsten"!

Dette legehus er den store model. Se den mindre model her.

Et grønnere legehus

Helge - der bygger vores grønnere legehuse - er en mand, der mener, vi bør passe godt på os selv, hinanden og vores klode.

Det var derfor ikke svært for os at lave en speciel aftale med Helge om at lave sine legehuse i en grønnere og mere miljøvenlig version til Bischoff Living. Til legehusene til Bischoff Living er Helge derfor nu begyndt at bruge godt og super flot SuperWood træ til taget – for at være mere miljøbevidst. Træet til vores grønnere legehuse er af bedste kvalitet - sådan at designet og udtrykket ikke går tabt.

Ud over at tage hensyn til miljøet og børnenes sundhed udmærker vores grønnere legehuse sig ved at være i meget fin harmoni med omgivelserne. Kig på vores billeder og se, hvor smukke de er. Med deres organiske former falder legehusene flot og harmonisk ind i haven. Helt fantastisk!

Sider og bund i husene er lavet af birkefinér. Vinduerne er - for at højne sikkerheden - lavet af plexiglas. Vores grønnere legehuse er samlet med rustfrie skruer, og alle kanter og hjørner er pudset af. Taget er forseglet med en undertagsdug for at sikre, at legehusene er 100% vandtæt. Klatreknopper og rutsjebane, som er med på nogle af de viste billeder, er ikke med i prisen.     

Det eksklusive legehus kan du få i to forskellige størrelser. Det her er vores store legehus, og det er 155 cm højt, 300 cm bredt og 160 cm dybt.

Legehusene er malet indvendigt og udvendigt. Helge maler husene med svanemærket maling i farver og nuancer efter dit ønske. Klik her for at læse mere om den Svanemærkede maling.

Vi vil gerne give dig den bedst mulige service. Derfor råder vi dig til - når du bestiller et af vores legehuse - at besøge din lokale farvehandler for at finde de farver, du gerne vil have. Tag et kig på et farvekort fra RAL, NCS eller TVT (det er typisk dem alle farvehandlere har). Find IKKE et farvekort på internettet. Farverne varierer fra computer til computer og er også forskellig fra computer til virkelighed!

Send os herefter en mail på e-mail: rikke@bischoff-living.dk. Fortæl os i mailen hvilke farvekoder, du ønsker, og hvordan legehuset skal males.   

Husene laver Helge på bestilling. Han er hurtig, så du har huset leveret ”til kantsten” senest 3 uger efter din bestilling. Vi leverer til Jylland og alle brofaste øer. Kontakt os på tlf. 61 30 39 61 eller på e-mail: rikke@bischoff-living.dk hvis du ønsker dit grønnere legehus leveret til et andet sted på landkortet.

Da legehusene er en bestillingsvare, bortfalder den almindelige fortrydelsesret.

 
Loading...
Vent venligst ...