Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

BØRNESTEL AF DORTHE HYBEL

615,00 DKK

7-14 dages levering

615,00 DKK

To tallerkener og et krus i keramik med søde biler

  • Beskrivelse

Børnestel af Dorthe Hybel

Vi er rigtig glade for Dorthe Hybels keramik, og vi er så heldige at have hendes fine keramik børnestel her i webshoppen.

Dorthe Hybel bruger i sit arbejde støbt porcelæn i organiske - og meget smukke - former. Glasuren er naturligvis giftfri og dermed også blyfri. De fine biler på porcelænet er hånddekorerede. Alt det keramik der kommer fra Dorthe Hybels værksted er håndlavet. Det betyder at ethvert produkt er unikt på den måde, at der kan forekomme små variationer i størrelse og farver.

Udover at Dorthe har håndlavet alle sine ting, har hun også designet alle disse fine porcelænskopper samt dybe og flade pocelænstallerkener til børn. Dorthe gør aldrig tingene halvt, så før hun designede og tegnede disse tallerkener og krus besøgte hun en daginstitution og studerede dér, hvordan børn holder på for eksempel et krus. Hvad var ergonomisk det bedste for børnene? Derfra kunne Dorthe så gå hjem og designe, hvad hun mente var bedst for de små børn. 

Dorthe Hybel laver børnestellet her med to forskellige motiver: Mariehøner eller biler. Dette her er med biler. Børnestellet med mariehøner finder du her

Stellet består af:

- En flad oval tallerken med målene 22 cm på den ene led og 18,5 cm på den anden. Tallerkenen er 1 cm høj

- En dyb oval tallerken med målene 18 cm på den ene led og 15 cm på den anden. Den dybe tallerken er 4 cm høj.

- Et krus der måler 5,5 cm i diameter og er 7,5 cm højt.

Tallerkener og krus brændes ved 1280 grader, hvilket gør det temmelig stærkt. Stellet kan derfor tåle både at komme i opvaskemaskinen og i mikrobølgeovnen.

Prisen er for det samlede sæt - altså en dyb tallerken, en flad tallerken og et krus. 

 

Loading...
Vent venligst ...