Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

SLAGBÆNK: CORRELATION

Pris: 3.750,00 DKK

Special Price 2.999,00 DKK

2-4 dages levering

Pris: 3.750,00 DKK

Special Price 2.999,00 DKK

Multifunktionelt møbel i bambus fra We Do Wood.

  • Beskrivelse

We Do Wood Slagbænk: Correlation

We Do Wood slagbænken, Correlation, er et moderne møbel i bambus, med et tydeligt og simpelt formsprog, der gør, at den passer ind de fleste steder. We Do Wood Correlation er udstyret med et låg, der let skubbes til side, så den kan rumme alt lige fra overtøj i entreen til dyner i soveværelset eller legetøj i børneværelset. Samtidig er We Do Wood Correlation slagbænken også et møbel, du kan sidde på. Hægt flere møbler sammen og du kan få din We Do Wood slagbænk lige så lang, som du vil have den. Super smart!

We Do Wood er super let at samle. Det er faktisk kun selve soklen, der skal skrues på kassen – her er en video, der kort og simpelt viser hvordan du gør.

We Do Wood slagbænk – multifunktionel og bæredygtig

We Do Wood slagbænk er udover at være et produkt med multifunktionelle egenskaber, også et produkt, der er skabt med respekt for miljøet. We Do Wood stiller høje etiske krav uden nogensinde at gå på kompromis med æstetikken eller med møblets praktiske egenskaber. Det handler om rene linjer, kvalitet og ansvar hele vejen i gennem. Vi elsker We Do Wood slagbænken!

We Do Wood Correlation slagbænken er lavet i bæredygtig kvalitets bambus, der er en af de mest bæredygtige naturressourcer i verden.

En enkel slagbænk måler: H: 43 x L: 80 x D: 50 cm. Og kan som nævnt ovenfor sættes sammen med andre, alt efter hvilken længde du ønsker

We Do Wood Correlation er designet af Sebastian Jørgensen i 2012.

We Do Wood slagbænken synes vi passer rigtig godt til deres andre møbler - se dem her!.

 

 

Loading...
Vent venligst ...