Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Stuen

Bæredygtige møbler i flot design

Vi mener, at ethvert moderne hjem i den grad bliver mere hyggeligt og indbydende med møbler i god kvalitet og et flot design. Derfor er vores møbler særlig udvalgt, da vi mener de repræsenterer det bedste indenfor møbelbranchen.

Der er især lagt vægt på, at alle møblerne er bæredygtige møbler. Det er vigtigt, at de produceret i et materiale, der er vedvarende og godt for omgivelserne, og samtidig ikke indeholder giftige kemikalier, og dermed sikrer du og din familie et sundere indeklima. Derfor er alle de møbler vi sælger til stuen bæredygtige møbler.

Selvom de bæredygtige møbler er produceret i materiale som fx bambus, så gør det ikke møblerne mindre holdbare – tværtimod. Alle de bæredygtige møbler er utrolig solide og fleksible, og kan holde op til flere generationer uden at gå i stykker.

Marokkanske tæpper

Af stueinteriør har vi blandt andet de super lækre marokkanske tæpper fra Beni Ouarain, der er lavet i 100% ren uld, og generelt bliver opfattet som ”kongetæppet” og den mest prestigefyldte indenfor marokkanske tæpper, da de bliver håndvævet af kvinderne fra nomadestammen, Beni Ouarain.
Marokkanske tæpper har en utrolig høj slidstyrke. Det kan de fordi de bliver produceret på en helt speciel måde. De marokkanske tæpper bliver nemlig først vævet og derefter broderet, og dermed opstår slidstyrken.

Udover marokkanske tæpper har vi også andre bæredygtige møbler til stuen såsom lækre stole og borde fra danske We Do Wood, der har specialiseret sig i det unikke danske design, og derudover producerer de deres møbler i et af de mest bæredygtige materialer i verden, nemlig moso bambus.

Der er også lamper fra Graypants designet af de innovative designere Seth Grizzle og Jonathan Junker, der producerer deres lamper af genbrugspap, som vi mener er nogle utrolig pæne lamper

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...