Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Soveværelset

Mangler du en ny dyne, en madras eller måske en ny hovedpude? Og vil du gerne vælge det allergivenlige og det økologiske? Så har vi det, der skal til! Fra danske N-Sleep har vi dyner, puder, madrasser og topmadrasser i flere forskellige mål. Alt er i økologisk - og ikke mindst - allergivenlig kapok.

Bæredygtige lamper fra Graypants

Hvis du bare trænger til at pifte dit soveværelses indretning lidt op, så tag et grundigt kig på vores lamper. Vi har de skønneste og mest romantiske lamper, der giver et smukt og dekorativt lys. Lamperne er helt geniale, synes vi. 

Lamperne er fra designerduoen Graypants, mens de bliver samlet i Holland af mennesker, der af den ene eller anden årsag står lidt uden for arbejdsmarkedet. Lamperne fra Graypants er fremstillet i bæredygtigt genbrugsmateriale. Virkelig et fint koncept! 

Vælg den bedste økologiske madras i kapok fra N-Sleep 

Vi nyder alle at have en god madras at ligge på om natten. Vi har både madrasser, topmadrasser og rullemadrasser – og tilmed i flere forskellige størrelser. 

Vi, her hos Bischoff Living, sætter i høj grad pris på, at en madras er produceret under ordentlige forhold, og at materialet er i både høj kvalitet og ikke mindst er økologisk. Udover disse værdier er det også vigtigt for os, at komforten er i højsæde. Man kan med andre ord sige, at du med vores mange N-Sleep produkter får ”hele pakken”. 

 ”N-Sleep” er et dansk brand, og de gør sig især bemærket med deres mange forskellige økologiske madrasser, hvor de anvender materialet kapok. Samtlige madrasser fra N-Sleep er i kapok, og en madras i kapok har en hel del helbredsmæssige fordele.  

Ved at bruge en madras i kapok undgår man bl.a. bakterier, støvmider og svampesporer, der typisk har hang til at opholde sig i madrasser. En madras i kapok suger ikke fugt til sig, hvilket er livsnødvendigt for svampesporer og støvmider. Dette gør det til en skøn allergivenlig madras.  

Udvalget af økologiske madrasser fra N-Sleep er stort og varieret. Der er alt lige fra topmadrasser og madrasser i forskellige mål til voksne til madrasser til børn, der passer til mange forskellige senge. Fx har vi den økologiske madras kaldet Stokke Sleepi madras, der er en super lækker madras til barnet, som netop sover i den smukke Stokke Sleepi seng.  

Komfortabel topmadras til voksne 

Voksne, lige så vel som børn, nyder godt af en god nats søvn. Efter en lang dag på arbejdet er det dejligt med en komfortabel seng at ligge i, så man kan få hvilet ordentlig ud til næste dag. Dette kræver selvfølgelig et godt underlag i form af en god madras evt. sammensat med en topmadras.  

En af N-Sleeps populære madrasser til voksne er deres topmadras, som du kan få i forskellige størrelser. Topmadrasserne er 8 cm tykke, bløde og vil tilpasse sig den underliggende madras – uanset om den underliggende madras er i kapok eller ikke. Topmadrasserne er lige som N-Sleeps andre produkter produceret i det økologiske super lækre kapok. 

Super dejlig økologisk dyne i kapok

Med en god madras til den gode søvn følger der naturligvis også en god dyne. Dynen er i høj grad medvirkende til om din krop har en behagelig temperatur, når du sover og dermed får en god nats søvn. Kapok er både ventilerende og isolerende. En skøn økologisk dyne! 

Vi synes, at N-Sleep producerer nogle af de bedste økologiske dyner på markedet. Deres dyner er kapok dyner, hvilket vil sige, de er produceret i det økologiske materiale kapok. En kapok dyne har mange gode funktioner, da den fx ikke optager støvmider og er dermed en allergivenlig dyne. 

At have en allergivenlig dyne i sit hjem kan have store fordele for både den voksne og for barnets helbred. Det er især vigtigt for et barn i sin tidlige alder at vokse op i et sundt og allergivenligt miljø, så barnet mindsker risikoen for at udvikle forskellige sygdomme. Her kan sådan en kapok dyne være med til at forebygge mod sygdomme som diverse allergier og astma. 

Kvalitets dobbeltdyne til de voksne

Der findes ikke meget, der er bedre end at putte sig under dynen en råkold vinterdag. Rigtig slappe af og mærke varmen, mens man ruller sig ind i dynen og lader den omslutte sig. Her er dobbeltdynen perfekt, når man ligger sammen med sin partner i sengen. 

En dobbeltdyne kan du få i forskellige varianter og materialer. Her hos Bischoff Living tilbyder vi N-Sleeps dobbeltdyne, der er produceret i økologisk kapok. Dette materiale gør dobbeltdynen isolerende, og dermed reflekterer den varmen på en virkelig behagelig måde, der gør, at du undgår at svede. Kapok dobbeltdynens ventilation gør, at du både kan bruge den om sommeren og om vinteren. 

Dobbeltdynen i kapok fra N-Sleep til voksne kan du få i størrelsen 220 x 200 cm. Dobbeltdynen passer perfekt i længden og bredden til alle standardsenge og dobbeltdynen er lang nok til at holde fødderne varme på dem med de ekstra lange ”stænger”. 

Hvis du søger en enkeltdyne, så kan N-Sleep også tilbyde sådan én. N-Sleep producerer en økologisk enkeltdyne, der ligeledes er produceret i kapok. Målene på denne dyne er 140 x 220 cm

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...