Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Danske designmøbler

Moderne designmøbler

Her hos Bischoff-Living er moderne designmøbler en af de ting, der er i stor fokus. Vi mener selv, at vores produkter er nogen af de flotteste møbler, du kan finde.

Fra skønne og charmerende We Do Wood har vi de lækreste moderne designmøbler. Der er flotte bogkasser i forskellige farver og størrelser. Lige til at hænge op. Til pynt og samtidig super praktisk. Samtidig har vi også We Do Woods Dining Chair No. 1 og deres Octagon bambusbord. Disse to møbler, Dining Chair No. 1 og det lille bord, er indbegrebet af dansk design. Det viser i sin glans hvorfor danske designere, har formået at skabe nogen af de flotteste moderne designmøbler i vores tid. Det nye fine skrivebord Field Desk har vi selvfølgelig også - en fryd for øjet - selv i en stue! We Do Wood forstår virkelig at lave danske og bæredygtige designmøbler!

Det allernyeste skud på stammen fra We Do Wood er deres - hvad vi tror, bliver nærmest legendarisk - nomadestol. We Do Woods fortolkning af den klassiske safaristol. Virkelig skøn og meget meget smuk!

Happy Cat sækkestol

Der skal selvfølgelig også være plads til lækre møbler til børn, de er ikke forbeholdt voksne. I vores sortiment har vi blandt andet den prisvindene børnesækkestol, Happy Cat, der er virkelig dejlig og lækker for ethvert barn at opholde sig i. Den fås i flere farver og størrelser, og passer til børn fra både 0-3 års alderen og 3-10 års alderen. Men de rummelige og bløde Happy Cat sækkestole kan da til enhver tid tage imod en voksen, der ønsker et lækkert sted at slappe af. 

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...