Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Designerlamper

Design Graypants lamper

Nu er de her; De helt fantastiske Graypants lamper, der har deres eget helt unikke design. Scraplights lamper er navnet på Graypants lamperne, og vi har dem i rigtig mange forskellige modeller og størrelser. Ud over at Graypants lamperne er smukke og giver et flot dekorativt lys, er der i fremstillingen af Graypants lamperne også tænkt på både at tage socialt ansvar og ikke mindst på at værne om miljøet.

Det specielle ved Graypants lamper er, at de er håndlavet og produceret i genbrugspap, hvilket er et helt nyt koncept, der er skabt af de innovative designere Seth Grizzle og Jonathan Junker. Graypants lamper er altså virkelig et unikum i lampeverdenen.

Moon Lampe fra Graypants - nu også i hvid

Moon lampen fra Graypants er nu også til at få i hvid. Helt utroligt smuk er denne Moon lampe! Se den populære Moon lampe i hvid her.

Moon lampen og alle de andre modeller er geniale - både enkeltvis eller i grupper på to eller tre Graypants lamper. Kombinér forskellige modeller og størrelser, fx Moon lampen sammen med Sun lampen, og se hvad der sker...

Loftslamperne leverer vi som standard altid med to meter lang sort stofledning og et kabelsæt med matchende pulverlakeret loftbaldakin. Hvis du har brug for mere ledning, kan du bestille vores 5 meter ledningssæt.

Designerlamperne skal bruges inden døre

Husk at Graypants lamperne er lavet af genbrugsmateriale - de er lavet i genbrugspap. De er af den grund ikke beregnet til rum med stor fugtighed og heller ikke til udendørs brug. 

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...