Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Køkkenet

Bæredygtige møbler fra We Do Wood

Vi synes, at ethvert køkken kun bliver mere indbydende med møbler i god kvalitet og et lækkert design. Derfor har vi flotte spisestuemøbler i den bedste kvalitet, der virkelig inviterer til at blive brugt. Vores udvalg af spisestuemøbler er alle fremstillet i bæredygtig bambus eller træ. We Do Wood er blandt de firmaer, der har visioner om at skabe møbler, der både tilbyder lækkert design og møbler produceret i solidt og bæredygtigt materiale.

We Do Wood, der er et velrenommeret dansk design firma, er kendt for sit nordiske design, der tilbyder dansk hygge og samtidig den moderne danske stil med rene og flotte linjer i sit design. We Do Wood er et godt valg, hvis man både er til dansk design, og samtidig ønsker et bæredygtigt møbel, der er lavet i et solidt materiale, som vil kunne holde i mange generationer.

I udvælgelsen af vores spisestuemøbler lægger vi altså vægt på, at de er bæredygtige møbler. Derfor er alle vores spisestuemøbler til køkkenet bæredygtige møbler. Som nævnt ovenover kunne We Do Wood blandt andet være et godt valg. Dermed undgår både du og din familie kemikalier og tilsætningsstoffer, og sikres således et sundere indeklima.

Hos os går bæredygtighed hånd i hånd med kvalitet, funktionalitet og lækkert design. Alle faktorer skal gå op i en højere enhed – dette ligger os meget på sinde.

Af spisestuemøbler har vi bl.a. spisestuestolen Dining Chair No. 1 fra We Do Wood. Spisestuestolen er lavet i bambus, og kan let samles. Dette er blot et enkelt eksempel på vores bæredygtige spisestuemøbler, hvor funktionalitet og æstetik kombineres på bedste vis. Du kan se alle We Do Woods bæredygtige møbler i bambus her.

Tiny Gardens

Tiny Gardens er perfekt til dem, der ønsker at have noget grønt og spirende stående inde i køkkenet. Tiny Gardens er en smuk lille bæredygtig æske, hvor du kan plante forskellige bæredygtige frø.

Tiny Gardens tænker meget i bæredygtige løsninger, og de er dermed ideelle at give som venindegaver, og du kan uden bekymringer placere dem, hvor børnene kan snuppe én af de lækre godter.

Tiny Gardens fås i flere forskellige varianter - du kan vælge mellem Radise, rucola, mizuna, broccoli, bukkehorn, basilikum, rød sennep, solsikke og ært.

Udover bæredygtige møbler og Tiny Gardens har vi også andet tilbehør og pyntegenstande med den bæredygtige tankegang i sinde. Se fx vores udvalg af Dorthe Hybel. Hun laver sine børnespisestel i keramik i stedet for fx melamin. Derved undgår du, at dit barn udsættes for de sundhedsskadelige stoffer, der findes i melamin. Du kan finde hendes keramik her.

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...