Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Entréen

We Do Wood Slagbænk - alt i én til entréen

We Do Wood slagbænk er efter vores mening et perfekt møbel at placere i en entré. We Do Wood slagbænken har alle de kvaliteter og funktioner, et møbel skal indeholde for at fylde rummet flot og elegant, og samtidig indeholder den mange praktiske funktioner.

We Do Wood slagbænken har som sagt mange praktiske funktioner. Den er først og fremmest meget simpelt designet, så den passer let ind de fleste steder. Derudover er We Do Wood slagbænken utrolig rummelig og udstyret med et låg, der let kan skubbes til side, så den kan indeholde alt lige fra overtøjet og skoene i entréen til evt. dyner, legetøj og meget mere. Det er – i sagens natur - også et møbel, du har mulighed for at sidde på, og du kan hæfte flere sammen, og den kan dermed blive lige så lang, som du ønsker.

We Do Wood slagbænken er smukt dansk design, hvilket ses tydeligt i dens rene og klare linjer. Derudover er We Do Wood slagbænken produceret i moso bambus, der er en af de mest bæredygtige naturressourcer i verden.

Moon Lampe fra Graypants

I entréen er det selvfølgelig også vigtigt med noget lys, og her kan vi varmt anbefale den smukke Moon lampe. Graypants har skabt den ekstremt unikke Moon lampe, der er lavet af laserskåret genbrugspap og samlet i hænderne med stor kærlighed.

Moon lampen er udviklet af de to designere Seth Grizzle og Jonathan Junker, der står bag Graypants, og Moon lampen er virkelig noget helt specielt. Den er super dekorativ, giver et smukt lys og så er der ikke mindst taget et stort socialt ansvar, i forhold til den måde Moon lampen bliver produceret. De bliver nemlig samlet af mennesker, der står uden for det ordinære arbejdsmarked.

Da Moon lamperne er lavet af genbrugspap, kan de kun bruges inden døre, og Moon lamperne skal heller ikke bruges i meget fugtige rum.

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...