Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Marokkanske tæpper

Igen har vi de marokkanske tæpper i butikken. Vi er så heldige både at have Beni Ouarain tæpper og Tiflet tæpper fra både Villa Home & Garden og fra Argan Marked. Vi elsker dem! Se fx det her. Virkelig smukt!

Marokkanske tæpper når de er bedst

Beni Ouarain uldtæpperne er i 100% uld. De marokkanske tæpper er knyttet i hånden af kvinderne i den nomadestamme, der kaldes Beni Ouarain. Selve knyttearbejdet er en del af en lang og spirituel proces. Skønne og meget, meget bløde. 

Tiflet tæpperne - der også er et marokkansk tæppe - er ligeledes fremstillet i hånden. Disse bliver fremstillet af lokale kvinder i byen Tiflet (byen bliver også stavet "Tifelt". Derfor bliver disse tæpper af nogle kaldt for Tifelt tæpper). Hvert marokkansk Tiflet tæppe bliver først vævet og derefter broderet. På den måde opstår en meget høj slidstyrke og fasthed. Tiflet tæpperne er af uld, bomuld og sabra (sabra er det samme som den såkaldte kaktus silke). Farverne på Tiflet tæpperne holdes tone i tone.

Vi tilstræber at have både vintage tæpper og nye marokkanske tæpper på hylderne her hos Bischoff Living. Om det er et gammelt marokkansk tæppe vil du kunne læse i teksten ved det enkelte tæppe. 

Vi tager også imod bestillinger på marokkanske Beni Ouarain tæpper

Som noget nyt kan vi også tage imod bestillinger på Beni Ouarain tæpper. På den måde kan du fra Marokko få knyttet dit helt unikke Beni Ouarain tæppe i de mål og med det mønster, som du ønsker. Ring på tlf. 6130 3961 eller skriv til email: rikke@bischoff-living.dk.

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...