Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bischoff Living

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Børneborde og andre børnemøbler

We Do Wood børnemøbler og mange andre

We Do Wood børnemøbler er blandt de bedste møbler på markedet, synes vi, og vi har nu Geo's Table og Lilly's Chair - super fint sæt børnemøbler. We Do Wood Børnemøbler er i kraft af sine danske rødder designet ud fra de nordiske idealer, og med stor fokus på bæredygtighed.
 
Fra ligeledes danske Small-Design har vi enkle, danskproducerede og top lækre børneborde, børnebænke, børnestole, runde borde og taburetter i de flotteste klare farver - geniale og virkelig funktionelle. Fra Roommate har vi - i 8 forskellige farver - den prisbelønnede HappyCat sækkestol, som oven i købet er uden bromerede flammehæmmere. Lækre og hotte puffer har vi fra danske og ikke mindst miljøbevidste Place de Bleu. Dem kan ungerne sidde på men i høj grad også tumle med og på. De er geniale!

Vi har også danske FRANCK & FISCHER på hylderne. Se for eksempel de skønne spejle der er fremstillet med både miljø og børns sundhed for øje. - Se alt hvad vi har fra FRANCK & FISCHER her.

Med We Do Wood børnemøbler, Small-Design, Place de Bleu og alle de andre har vi gjort en stor indsats for at få det bedste inden for bæredygtighed og design.

Se for øvrigt alt hvad vi har fra bæredygtige We Do Wood her.

Skamler kan også bruges som børneborde

Som en skøn nyhed har vi nu også Collect Furniture, der også er meget miljøbevidste. Flere af deres børnemøbler er svanemærket. Collect Furniture er kendt for bl.a. deres skønne skamler, der - udover at være fine skamler - også er geniale som børneborde.

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...