Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Børneborde og andre børnemøbler

Indretning af børneværelse? Så er We Do Wood børnemøbler sagen!

Vi elsker at indrette os! Og indretning af børneværelse er ingen undtagelse! We Do Wood børnemøbler er blandt de bedste møbler på markedet, synes vi, og vi har på webshoppen Geo's Table og Lilly's Chair - super fint sæt børnemøbler. We Do Wood Børnemøbler er i kraft af sine danske rødder designet ud fra de nordiske idealer, og med stor fokus på bæredygtighed.
 
Fra ligeledes danske Small-Design har vi enkle, danskproducerede og top lækre børneborde, børnebænke, børnestole, runde borde og taburetter i de flotteste klare farver - geniale og virkelig funktionelle når det kommer til indretning af børneværelse. Fra Roommate har vi - i 5 forskellige farver - den prisbelønnede HappyCat sækkestol, som oven i købet er uden bromerede flammehæmmere.

Vi har også danske FRANCK & FISCHER på hylderne. Se for eksempel de skønne spejle der er fremstillet med både miljø og børns sundhed for øje. - Se alt hvad vi har fra FRANCK & FISCHER her.

Med We Do Wood børnemøbler, Small-Design og alle de andre har vi gjort en stor indsats for at få det bedste inden for bæredygtighed og design.

Se for øvrigt alt hvad vi har fra bæredygtige We Do Wood her.

Børneborde og stole

Som en skøn nyhed har vi også Collect Furniture, der også er meget miljøbevidste. Flere af deres børnemøbler er svanemærket. Collect Furniture er kendt for bl.a. deres skønne skamler, der - udover at være fine skamler - også er geniale som børneborde og stole.

Børn elsker jo deres eget lille børnebord og stol på deres værelse eller i en krog i køkkenet eller stuen. Vi har derfor valgt at have et bredt udvalg af lækkert designede OG bæredygtige børneborde og stole på shoppen! Værsgo at kigge med!

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...