Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

Sanselegetøj til baby

Sanselegetøj

Sanselegetøj er vigtigt til de mindste! Babyer skal stimuleres, aktiveres og hygges om – selvfølgelig skal de det! Her på siden hos Bischoff Living finder du masser af økologisk sanselegetøj og andet økologisk babylegetøj fra bl.a. det danske firma FRANCK OG FISCHER.

Økologisk babylegetøj

Det økologiske babylegetøj, som du finder her på webshoppen, er bl.a. fra FRANCK OG FISCHER. FRANCK OG FISCHER udmærker sig ved, at have stort fokus på netop økologi. Alt i tekstiler er desuden håndlavet.  

Sanselegetøj fra FRANCK OG FISCHER

Hos FRANCK OG FISCHER designer og producerer de økologiske og bæredygtige produkter til børn. De tænker meget på miljøet i alle henseender ved fx, at der bliver produceret i økologisk bomuld, som er håndlavet, indfarvet og printet med miljøvenlige farver. Desuden kan de 100% stå inde for miljø- og arbejdsforhold der, hvor deres produkter bliver fremstillet. 

FRANCK OG FISCHER har også stor fokus på sanselegetøj og dermed altså på stimulering af babyer. Noget af det sanselegetøj vi er særligt glade for fra FRANCK OG FISCHER er Hasse Tiger, som du både kan få i grå, pink og orange. Hasse Tiger er et super godt stykke sanselegetøj fordi der er spejl (i plast så ingen kommer til skade), knitrelyde, pivelyde og en rangle. Derudover er Hasse bare en super charmerende og elskelig tiger, så alt i alt synes vi, at han er genialt sanselegetøj til de yngste.

Oplevelsen af at lege med dit barn og være med til at udvikle barnets sanser, er en stor glæde, og hos Bischoff Living er der masser af forskelligt sanselegetøj at blive inspireret af. Alt er i økologisk stof eller garn og det træ, som vi bruger i fx det populære aktivitetsstativ BabySpyder er FSC certificeret. 

Babyspyder – super godt aktivitetsstativ til sanselegetøj

FRANCK OG FISCHER har meget lækkert økologisk legetøj til at stimulere din baby med. Et af de lækre produkter er fx aktivitetsstativet Babyspyder. Babyspyderen har i sortimentet fået følgeskab af den super lækre og økologiske Babymat og Babyring, der er fremstillet, så det hele netop passer sammen. Til sammen danner Babyspyder, madrassen og den runde ”pølse” en tryg legezone for din baby. Vi synes, at det er en super løsning FRANCK OG FISCHER har fundet på!

Vi elsker FRANCK OG FISCHER fordi de har sammenbragt skønt design, økologi og funktionalitet på fantastisk vis!

ØKOLOGISK og konventionel bomuld. Hvorfor vælge fx sanselegetøj fremstillet i økologisk bomuld?

VIDSTE DU, at der ved konventionel bomuldsproduktion bliver brugt 16% af verdens forbrug af insektgift og 10% af verdens sprøjtegift? Dette blev vi klogere på efter at have læst om emnet på Danmarks Naturfredningsforenings hjemmeside. Vi mener bestemt, at det er værd at have med i overvejelsen ved køb af både tøj men helt klart også ved køb af legetøj! Du kan selv læse mere på Dansk Naturfredningsforening.

Økologisk bomuld er super skønt og gør mange gode ting for både de mennesker der arbejder med bomuldsproduktionen, for dig og for dit barn. Kendetegnet ved økologisk bomuld er, at det dyrkes uden sprøjtemidler.

Sprøjtemidlerne, der bruges ved produktionen af konventionel bomuld, påvirker fx:  

-        Jorden og planterne optager giften

-        Bomulden bliver plukket ved håndkraft af bønder, der derfor bliver udsat for alle de kraftige giftstoffer som der bliver sprøjtet med. Der er 77 millioner bomuldsbønder, som bliver påvirket af giften hvert år   

Ved produktionen af økologisk bomuld bliver der fx brugt MINDRE VAND, MINDRE ENERGI og der bliver udledt 94% FÆRRE DRIVHUSGASSER. Derudover vil der helt konkret ikke være spor af sprøjtemidler i dit barns legetøj! Det syntes vi er en SKØN og SMUK vej til en bedre og renere jord.

Økologisk GOTS certificering

For at være sikker på at hele processen fra bomuldsproduktionen til færdigt stof og produkt er økologisk og bæredygtigt, kan du gå efter GOTS certificeringen.  Det er den internationale standard for økologisk produceret bomuld. Læs mere her. GOTS certificeringen sikrer også, at der ikke er tvangs- eller børnearbejde. Det sikrer også, at der er regelmæssig kontrol i forhold til de strenge sociale krav, der stilles på den enkelte arbejdsplads. 

Sanselegetøj til stimulering af din baby

Der findes meget forskelligt sanselegetøj, som er med til at udvikle din baby.

De tre første måneder af dit barns liv, kan barnet kun se farver og former – fx er barnet glad for store former i denne periode. En Borte-borte-tit-tit leg med fx ROOMMATEs fantastiske puder i former som stjerner, skyer og måne kunne være oplagt tænker vi. Den søde stjerne pude – som tilmed er i en smuk gul farve, der kan glæde mor, kan du se her. Den vil ikke kun være sjov at lege med men også pynte i indretningen.

Barnet er, indtil ca. 3 måneders alderen, nærsynet og kan kun se ca. 20 cm ud. Dette svarer til den længde der er mellem dit ansigt og dit barn når den lille ligger i dine arme ved dit bryst - super smart konstrueret J Det er derfor også vigtigt, at barnets sanselegetøj er placeret tæt på barnet - og at legetøjet gerne må være store objekter.

Økologisk legetøj 

Fra tre til seks måneders alderen er dit barn blevet mere fysisk og er måske begyndt at holde omkring ting - og ofte bliver legetøjet også puttet i munden for at sanse derigennem. Der skal derfor nu være et ekstra vågent øje på barnet. Der er derfor nu en ekstra god grund til at købe økologisk legetøj – fx dette sanselegetøj, ranglen ”Joakim Elefant” fra FRANCH & FISCHER, der er hæklet i netop økologisk bomuldsgarn.  

I alderen fra seks til ni måneder er dit barn blevet dygtig til selv at sidde - og måske også er begyndt at kravle. Bløde krammedyr som fx kan placeres foran den lille er et hit når de skal lære at gribe ud efter dem – det er også en god støtte til træning af barnets kontrol over sine hænder. Danske ROOMMATE har lavet denne skønne – og økologiske – krammebamse, som er i et sødt og elskeligt design og som let kan gå hen og blive dit barns bedste kammerat.

Det er også i denne periode at barnet elsker selv at lave sjove og spændende lyde - fx ved at slå to stykker legetøj sammen.

Fra ni til tolv måneders alderen er det meget fascinerende for dit barn at se hvordan ting hænger sammen og bygge det op. Klodser og andet der kan stables er genialt netop her!

Fra 1 års alderen forsætter dit barn (selvfølgelig) bare med at udvikle alle sanser. Det er også her omkring dit barn måske begynder at gå...  

Musik er både for krop og sjæl

Musik er jo et kapitel for sig, når man taler om stimulering og udvikling af sanserne, og det ved FRANCK OG FISCHER godt! Fra FRANCK OG FISCHER har vi fx svanen Else, som spiller en lille melodi ved at du hiver i snoren. Else spiller Schuberts smukke vuggevise for dig barn (og dig).

Mange undersøgelser viser at musik hjælper udviklingen hos børn, også babyer. Musikken hjælper fx også dit barn til at falde i søvn. Ved selv at synge for dit barn kan du fremme relationen mellem dig og dit barn. Hvis du allerede i slutningen af graviditeten afspiller en melodi for barnet vil han eller hun kunne finde ro i melodien fordi det er det, som dit barn kender. Musik gør noget for børn i alle aldre og du kan læse mere om den her på Netsundhedsplejersken.dk. Det er god læsning :-)

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...