Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

BØRN

Design børnemøbler når det fungerer

Børneværelset er et vigtigt opholdsrum for dine børn. Mange overvejer derfor nøje hvilke møbler og legetøj de indretter rummet med. Når man køber børnemøbler eller legetøj, behøver man ikke nødvendigvis gå på kompromis med æstetikken når det er det praktiske eller underholdningsværdien, der er i højsæde. Design børnemøbler og legetøj kan du få i høj kvalitet og med stor legeværdi her hos Bischoff Living.

Vi tilbyder design børnemøbler, der kan tilføre noget unikt og spændende til børneværelset, og vores udvalg er altid i højeste kvalitet. Derfor er vores design børnemøbler og legetøj særlig udvalgt, da vi mener, de repræsenterer det bedste inden for deres respektive brancher.

Et af de fremtrædende firmaer inden for designmøbler er We Do Wood, der producerer alle deres møbler udelukkende i moso bambus, der er en af mest bæredygtige naturressourcer i verden. Et af deres design børnemøbler, som vi varmt kan anbefale, er Lilly's Chair – virkelig en smuk stol, som passer super flot til børnebordet Geo’s Table – ligeledes fra We Do Wood!

Mange andre ting til børn!

Vi har derudover også en masse andre lækre ting fra FRANCK & FISCHER til børneværelset.. FRANCK & FISCHER gør sig i både legetøj, sengetøj, skønne puder og meget mere til børn – et fantastisk univers.  Fx har de designet denne lækre rygsæk, kaldet Laban, der har et sødt tigermotiv, og som er fremstillet i bomuldskanvas.

Vi har også nogle virkelig gode dyner, puder og madrasser til både baby og junior fra N-Sleep, og de bliver alle fremstillet i økologisk kapok. Kapok suger ikke fugt til sig, derfor vil den altid føles tør, blød og dejlig varm. Støvmider kan ikke leve i kapok, så derfor mindskes risikoen for, at de små børn udvikler allergi.

Læs mere

Tabel  Liste

Tabel  Liste

Loading...
Vent venligst ...