Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

MADRAS TIL BARNEVOGN I 2 STØRRELSER

549,00 DKK

2-3 dages levering

549,00 DKK

Allergivenlig i økologisk kapok fra N-Sleep.

  • Beskrivelse

Madras til barnevognen fra N-Sleep

Madrasser med kapok fra N-Sleep er garanteret fri for kemikalier. Kapokken er 100% økologisk.

Madrasser med kapok suger ikke fugt, så derfor vil madrassen altid føles varm og tør. Støvmider, bakterier og svampesporer trives kun i fugtige miljøer, og da kapok ikke suger fugt, kan de ikke leve i kapokken. Madrasser med kapok er derfor allergivenlige.

Kapok madrasser er fuldt isolerende. Din baby bliver derfor ikke udsat for unødig træk, og varmen fra kroppen reflekteres hurtigt på en behagelig måde. Kapok er meget ventilerende, så babyen kommer derfor ikke til at føle den sved, som vi alle – store som små – afgiver i løbet af natten. Dette giver en mere behagelig og rolig søvn. Sveden bliver simpelthen ikke optaget i madrassen, men passerer blot igennem kapokkens fibre og ud i luften. Disse egenskaber gør kapok madrassen til et særdeles velegnet valg til babyer, der har allergi eller hudlidelser eller hvis der generelt er problemer med varme nætter.

Madrassen til barnevogn kan du få i to størrelser: 37 x 82 x 3 cm og i størrelsen 36 x 96 x 3 cm.

Kapok har en speciel duft af natur som er fremmed for de fleste. Den markante duft vil aftage ganske hurtigt, når du tager madrassen i brug. Du kan eventuelt lægge den ud i den friske luft. Kapok har godt af sol og frisk luft. Solen og varmen får kapok fibrene til at ”fluffe” op.

Støvmider og bakterier kan ikke leve i kapok, men vil kunne være på overfladen af madrassens bolster. Det er derfor vigtigt jævnligt at støvsuge madrassen grundigt, hvis der er husstøvmideallergi i familien. Da husstøvmider kun vil være på overfladen, er madrassen lettere at holde ren, end hvis husstøvmider og bakterier, som på traditionelle madrasser, trænger ind og formerer sig i madrassen.

Det en god idé, med mellemrum at vende madrassen og evt. banke kapokken, for at løsne den op, da kapok typisk vil ”sætte sig” dér, hvor man oftest ligger.

N-Sleep anbefaler, at du altid bruger en kapok rullemadras som madras beskytter. Rullemadrassen er vandafvisende og kan vaskes på 60 grader med efterfølgende tørretumbling.

Spilder du noget på din madras, pletrenses med varmt sæbevand og skylles grundigt efter med rent vand. Herefter stilles madrassen på højkant til vandet er fordampet fra madrassen, brug evt. en føntørrer på høj varme.

Mange er vant til at vaske nye lift/barnevognsmadrasser inden man tager dem i brug, for at vaske evt. overskydende farve og eventuelle kemiske tilsætninger i stoffet ud. Dette er ikke nødvendigt når du køber en kapok madras, den er helt "ren" uden brug af forskellige tilsætningsstoffer og kemi. N-Sleep bruger ikke bromerede eller fluorerede flammehæmmere i madrasser og topmadrasser.

Da der kan dannes kondens fugt mellem madrassen og bund i barnevogn/lift, anbefaler N-Sleep at du en gang imellem tørretumbler madrassen på max. varme i 20 min. Dette vil samtidig rense for husstøvmider og bakterier, som vil være på overfladen af stoffet.

Bruges madrassen ikke gennem længere tid, skal du enten tage madrassen ud og opbevare den tørt, eller sætte madrassen på højkant, for at undgå der dannes kondens/fugt mellem madras og bund som kan skade stoffet på madrassen.

Barnevogns- og liftmadrasser kan vaskes i maskine på 60 grader. N-Sleep anbefaler pletrens som ved store madrasser, da det kræver en ekstra lang tørring efter maskinvask.

 
Loading...
Vent venligst ...