Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

MADRAS TIL BABYLIFT

499,00 DKK

2-3 dages levering

499,00 DKK

Allergivenlig i økologisk kapok fra N-Sleep.

  • Beskrivelse

Madras til babylift fra N-Sleep

Madrassen passer til en babylift. Madrassen er lavet af kapokfibre, der er 100% økologiske og naturlige. 

Madrassens bolster er fremstillet i rent, ubleget og udelukkende økologisk dyrket bomuld.

Madrassen fra N-Sleep i kapok er tør, fordi den ikke virker fugtsugende. Dermed kan hverken svampesporer, bakterier eller støvmider overleve i den kapokbaserede madras. Madrassen er altså allergivenlig.

Madrassen til babylift er lavet i et fast og åndbart materiale. Madrassen af kapok bliver hurtig lun på grund af den varme, dit barns selv afgiver, men sørger samtidig for en optimal ventilering under søvnen, så din baby ikke får det for varmt. Dermed imødekommer liftmadrassen din babys behov under søvnen og stemmer overens med Sundhedsstyrelsens anbefalinger om, at dit barns madras helst skal være fast og materialerne åndbare.

Kapok fra N-Sleep øger dit barns komfort

Kapok kommer fra kapoktræet, der vokser i Asien og Sydamerika i regnskovene. Kapok kan høstes årligt uden at fælde træet. Derfor er kapok et både miljø- og allergivenligt valg.

Madrassen fra N-Sleep til babylift fås i størrelsen 30 x 75 cm.

Madrassen kan sagtens bruges sammen med andre madrasser. For at opnå en optimal komfort og søvn for din baby kan vi anbefale at bruge N-Sleeps eget stræklagen til babylift med samme mål. Du kan finde lagnet her. Lagnet har samme isolerende og ventilerende egenskaber som madrassen og sikrer derfor din baby en dejlig og komfortabel tur i sin babylift.

Kapok har en speciel duft af natur som er fremmed for de fleste. Den markante duft vil aftage ganske hurtigt, når du tager madrassen i brug. Du kan eventuelt lægge den ud i den friske luft. Kapok har godt af sol og frisk luft. Solen og varmen får kapok fibrene til at ”fluffe” op.

Støvmider og bakterier kan ikke leve i kapok, men vil kunne være på overfladen af madrassens bolster. Det er derfor vigtigt jævnligt at støvsuge madrassen grundigt, hvis der er husstøvmideallergi i familien. Da husstøvmider kun vil være på overfladen, er madrassen lettere at holde ren, end hvis husstøvmider og bakterier, som på traditionelle madrasser, trænger ind og formerer sig i madrassen.

Det en god idé, med mellemrum at vende madrassen og evt. banke kapokken, for at løsne den op, da kapok typisk vil ”sætte sig” dér, hvor man oftest ligger.

N-Sleep anbefaler, at du altid bruger en kapok rullemadras som madras beskytter. Rullemadrassen er vandafvisende og kan vaskes på 60 grader med efterfølgende tørretumbling.

Spilder du noget på din madras, pletrenses med varmt sæbevand og skylles grundigt efter med rent vand. Herefter stilles madrassen på højkant til vandet er fordampet fra madrassen, brug evt. en føntørrer på høj varme.

Mange er vant til at vaske nye lift/barnevognsmadrasser inden man tager dem i brug, for at vaske evt. overskydende farve og eventuelle kemiske tilsætninger i stoffet ud. Dette er ikke nødvendigt når du køber en kapok madras, den er helt "ren" uden brug af forskellige tilsætningsstoffer og kemi. N-Sleep bruger ikke bromerede eller fluorerede flammehæmmere i madrasser og topmadrasser.

Da der kan dannes kondens fugt mellem madrassen og bund i barnevogn/lift, anbefaler N-Sleep at du en gang imellem tørretumbler madrassen på max. varme i 20 min. Dette vil samtidig rense for husstøvmider og bakterier, som vil være på overfladen af stoffet.

Bruges madrassen ikke gennem længere tid, skal du enten tage madrassen ud og opbevare den tørt, eller sætte madrassen på højkant, for at undgå der dannes kondens/fugt mellem madras og bund som kan skade stoffet på madrassen.

Barnevogns- og liftmadrasser kan vaskes i maskine på 60 grader. N-Sleep anbefaler pletrens som ved store madrasser, da det kræver en ekstra lang tørring efter maskinvask.

 
Loading...
Vent venligst ...