Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

2 STK. BABY-STRÆKLAGEN TIL BABYLIFT

158,00 DKK

2-3 dages levering

158,00 DKK

Allergivenlig i økologisk Tencel fra N-Sleep.

  • Beskrivelse

Baby-stræklagen fra N-Sleep

Dette baby-stræklagen passer til en babylift

Baby-stræklagnet er fra N-Sleep og er fremstillet i en blanding af økologisk og GOTS-certificeret Tencel, bomuld og kapok.

Baby-stræklagnet i Tencel gør, at lagnet holder formen bedre vask efter vask, end hvis det udelukkende var produceret af bomuld. Dette stræklagen fra N-Sleep er syet med en elastikkant for bedre at holde lagenet på plads.

Blandingsforholdet ser således ud: bomuld: 50%, Tencel: 45%, kapok: 5%. Alle materialerne er økologisk produceret. Blandingen af Tencel og kapok resulterer i et baby-stræklagen til babylift med en blød, behagelig og komfortabel overflade.

Både kapok og Tencel er svedtransporterende, så der ikke sker en varmeophobning, og din baby ikke får det for varmt. Dermed mindskes optagelsen af sved i lagnet fra N-Sleep.

Tencel udvindes af FSC-certificerede bøge- og eukalyptustræer. Der bruges ikke kemikalier i fremstillingen og heller ikke forurenende spildevand, og derfor er dette baby-stræklagen meget bæredygtigt.

Baby-stræklagnet til din babylift måler 30 x 75 cm.

Vi har selvfølgelig også madrassen til babylift – også fra N-Sleep, så du er sikret den bedst mulige komfort for dit barn under rejsen.

Du kan vaske dit stræklagen fra N-Sleep på 60 grader. For at skåne miljøet anbefaler vi at lufttørre lagnet.

 
Loading...
Vent venligst ...