Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

MADRAS TIL JUNOSENG

1.199,00 DKK

2-3 dages levering

1.199,00 DKK

Allergivenlig og økologisk kapok fra N-Sleep.

  • Beskrivelse

Madras til Junoseng - med fri fragt

Når du køber en madras til Junosengen (eller Lille Per sengen om man vil) hos Bischoff Living, er den fremstillet i det bæredygtige materiale kapok.

Det fordelagtige ved kapok-materialet i madrassen til Junosengen er, at det ikke er fugtabsorberende. Derved undgår du som forælder, at din babys madras bliver for varm og våd. Dette er en super god egenskab, hvis dit barn eksempelvis har allergi eller hudlidelser, fordi støvmidler, svampesporer og bakterier dermed ikke kan overleve i kapok-fibrene i den økologiske madras til Junosengen. Støvmider, svampesporer og bakterier trives nemlig kun i fugtige miljøer. Fordi materialet netop ikke suger fugt, betyder det også, at det skaber en god ventilation, så dit barn undgår at få det for varmt under sin søvn.

Samtidig har madrassen til Junosengen fra N-Sleep den funktion, at den er isolerende, hvilket gør, at din baby hurtigt får varmen – dog uden at begynde at svede netop på grund af materialets ovennævnte ventilationsfunktion.

Indholdet i madrassen til Junosengen er fremstillet af bæredygtige materialer: Indmaden i madrassen er lavet i 100% økologisk kapok, mens bolstret er fremstillet i 100% økologisk og ubleget tæt vævet bomuld. Når du køber en madras til din Junoseng fra Bischoff Living, er du derfor garanteret et kemikaliefrit og allergivenligt produkt.

Komfortmæssigt har madrassen til Junosengen en fast form og egner sig dermed godt til din babys krop, der kræver en fast, men ikke hård madras.

N-Sleep - som har produceret denne fine madras til Junosengen - har selvfølgelig også lavet et forlængerstykke til madrassen, som du kan finde lige her. På den måde kan du i stedet for at købe en ny madras, nøjes med at købe forlængerstykket, når din baby er nået "juniorstørrelsen". 

Madras til Junosengen - med kapok fra N-Sleep

Vores madras til Junosengen har vi fra N-Sleep. Som vi tidligere har skrevet, bruger N-Sleep økologisk kapok i alle deres produkter. Kapoktræet vokser i regnskovene i både Asien og Sydamerika. Her høstes de årligt uden at fælde træerne, hvilket sikrer en mere bæredygtig produktion.

Madrassen til Junosengen måler 62 x 108 cm og er 8 cm høj.

For at øge hyggen i din babys Junoseng synes vi her hos Bischoff Living, at de søde og skønne puder fra FRANCK & FISCHER er geniale som pynt i din babys Junoseng. Se alle de dejlige produkter til børneværelset fra FRANCK & FISCHER lige her.

Et sikkert valg til din baby hvis du vil vælge det allergivenlige og økologiske er denne madras til Junosengen fra danske N-Sleep. 

Kapok har en speciel duft af natur, som er fremmed for de fleste. Den markante duft vil aftage ganske hurtigt, når du tager madrassen i brug. Du kan eventuelt lægge den ud i den friske luft. Kapok har godt af sol og frisk luft. Solen og varmen får kapok fibrene til at ”fluffe” op.

Støvmider og bakterier kan ikke leve i kapok, men vil kunne være på overfladen af madrassens bolster. Det er derfor vigtigt jævnligt at støvsuge madrassen grundigt, hvis der er husstøvmideallergi i familien. Da husstøvmider kun vil være på overfladen, er madrassen lettere at holde ren, end hvis husstøvmider og bakterier, som på traditionelle madrasser, trænger ind og formerer sig i madrassen.

Det er en god idé, med mellemrum at vende madrassen og evt. banke kapokken, for at løsne den op, da kapok typisk vil ”sætte sig” dér, hvor man oftest ligger.

N-Sleep anbefaler, at du altid bruger en kapok rullemadras som madras beskytter. Rullemadrassen er vandafvisende og kan vaskes på 60 grader med efterfølgende tørretumbling.

Spilder du noget på din madras, pletrenses med varmt sæbevand og skylles grundigt efter med rent vand. Herefter stilles madrassen på højkant til vandet er fordampet fra madrassen, brug evt. en føntørrer på høj varme.

 
Loading...
Vent venligst ...