Fri fragt ved køb over 499 kr. 

Bæredygtigt når det er muligt,

design når det er bedst,

omtanke – altid

Min kurv

0 vare(r)

Din indkøbskurv er tom.

MADRAS TIL BABY TIL STOKKE SLEEPI OG LEANDER SENGE

1.499,00 DKK

2-3 dages levering

1.499,00 DKK

Allergivenlig og økologisk kapok fra N-Sleep.

  • Beskrivelse

Stokke Sleepi madras - og samtidig også til Leander sengen

Denne skønne madras er i økologisk kapok og passer til to forskellige senge: Stokke Sleepi og Leander sengene. 

Stokke Sleepi madrassen / Leander madrassen har fyld af 100% økologisk kapok, som er et både bæredygtigt og allergivenligt materiale. 

Kapok har de egenskaber, at den både hurtigt lader sig opvarme af den varme, som din babys krop selv afgiver, samtidig med at kapokken ikke ophober varmen, men lader den ventilere gennem naturfibrene. Derfor samler baby madrassen hverken sved eller fugt. Dermed sikres du at din baby sover på en allergivenlig madras, fordi bakterier og støvmider kun kan overleve i et fugtigt miljø. Stokke Sleepi madrassen / Leander madrassen er også fri for kemikalier og tilsætningsstoffer.

Alt dette gør baby madrassen til en både allergi- og hudvenlig madras og gør, at din baby er sikret en optimal søvn. 

Komfortabel Stokke Sleepi madras / Leander madras

Denne baby madras er i så fast en form, at den giver din babys voksende krop den perfekte støtte.

Stokke Sleepi madrassen / Leander madrassen har størrelsen 70 x 122 x 8 cm. Her på shoppen kan du også finde et forlængerstykke til Stokke Sleepi madrassen og til Leander madrassen, så du på den måde forlænger babymadrassen til en juniormadras - uden at skulle købe en "hel" ny madras. 

Hos Bischoff Living kan du selvfølgelig også få N-Sleeps rullemadras, der passer til både Stokke Sleepi og Leander madrassen.

Kapok har en speciel duft af natur som er fremmed for de fleste. Den markante duft vil aftage ganske hurtigt, når du tager madrassen i brug. Du kan eventuelt lægge den ud i den friske luft. Kapok har godt af sol og frisk luft. Solen og varmen får kapok fibrene til at ”fluffe” op.

Støvmider og bakterier kan ikke leve i kapok, men vil kunne være på overfladen af madrassens bolster. Det er derfor vigtigt jævnligt at støvsuge madrassen grundigt, hvis der er husstøvmideallergi i familien. Da husstøvmider kun vil være på overfladen, er madrassen lettere at holde ren, end hvis husstøvmider og bakterier, som på traditionelle madrasser, trænger ind og formerer sig i madrassen.

Det en god idé, med mellemrum at vende madrassen og evt. banke kapokken, for at løsne den op, da kapok typisk vil ”sætte sig” dér, hvor man oftest ligger.

N-Sleep anbefaler, at du altid bruger en kapok rullemadras som madras beskytter. Rullemadrassen er vandafvisende og kan vaskes på 60 grader med efterfølgende tørretumbling.

Spilder du noget på din madras, pletrenses med varmt sæbevand og skylles grundigt efter med rent vand. Herefter stilles madrassen på højkant til vandet er fordampet fra madrassen, brug evt. en føntørrer på høj varme.

 
Loading...
Vent venligst ...